Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Mi az Eastjobnál hiszünk abban, hogy mindig van kiút a nehéz helyzetekből. Naponta találkozunk megrekedt, problémákkal küzdő ügyvezetőkkel, cégtulajdonosokkal, akik nem tudnak rájönni, hogy mi az elakadásuk oka. Szolgáltatásainkkal támogatjuk őket, hogy felismerjék ezeket a problémákat és hatékonyan dönteni tudjanak a megoldásukról.
Az Eastjob nem csupán egy név, hanem értékrend, szolgáltatási színvonal, emberi magatartásnorma.

A 15 éve működő szervezet neve nem csupán egy cégnév, hanem azon értékek kerete, amely meghatározza működésünket
Több éve dolgozom távmunkában, így a munkanapjaim nagy részét otthon töltöm viszonylag hosszú ideje. Az elmúlt pár év tapasztalatait foglaltam össze, hogy ezzel segítsek mindazoknak, akik a kialakult járvány miatt kényszerültek otthoni munkavégzésre.
Kollégáinkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy biztosítsuk Önöknek a zavartalan álláskeresést és pályázást.
Napjainkban egyre inkább tapasztaljuk a technológia rohamos fejlődését. A IV. ipari forradalom korszakát éljük.
Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

Minden bizonnyal értesültek arról, hogy a koronavírus (COVID-19) miatt példátlan világjárványt élünk át.
Szakmai karrierem 1995-ben kezdődött, közgazdászdiplomám mellé megszereztem később a HR-szakközgazdászi és a jogi szakoklevelet, nyelveket beszéltem – emlékszik vissza Kiss Krisztina, az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt. tulajdonos ügyvezetője.
Ha munkát keresel vagy váltanál, szeretettel várunk 2020. 02. 25-én 10 és 14 óra között Miskolcon, a Zombori u. 2. sz. alatt.
A munka világa folyamatosan változik és új gondolkodásmódot igényel minden szereplő részéről. Milyen kihívásokkal kell szembenézniük a munkáltatóknak és mire kell felkészülniük a munkavállalóknak 2020-ban? Íme a főbb irányvonalak.
A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a gazdaságban lassulás érezhető. Míg egyesek maximum egy enyhe visszaesésre számítanak, mások már a válság első jeleiről beszélnek.
Minden munka más, nincs két egyforma. Különböző feltételeket vállalunk és fogadunk el egy szerződés aláírásával. Az összes szakmának megvan az előnye és a hátránya, személyfüggő, hogy az állást kereső vagy váltani szándékozó melyiket részesíti előnyben.
Ha még nem voltál állásbörzén, azért, ha pedig már voltál ilyen rendezvényen, akkor pedig azért érdemes az alábbi jótanácsokat elolvasni és megfogadni, főleg akkor, ha eddig sikertelennek érezted a börzén való állásvadászatot, vagy önmagad eladni a leendő munkáltatónak.
Május 25-én, szombaton több mint 300 résztvevő futott a Népkertben a Népkertért.
A jó munkavállaló tökéletesen tisztában van saját értékeivel.
Pár évvel ezelőtt egy munkavállaló egy céghez való belépésekor a munkaüggyel találkozott. Mára ezt a helyet átvette a humán erőforrás menedzsment, a HR. Hogy ez miben különbözik az egykori munkaügytől, arról Kiss Krisztinát, az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt. ügyvezetőjét kérdeztük.
Mire figyeljünk a szerződés aláírásakor?
Milyen platformokon érdemes keresgélnünk?
Nem csupán álláshirdetésekre érdemes pályáznunk.
Mitől leszünk sikeresek egy állásinterjún?
Mi az oka annak, ha nem minket választanak?
Ha megírtuk az önéletrajzunkat, érdemes motivációs levelet is csatolni a pályázatunkhoz. Illetve előfordulhat az is, hogy a munkáltató kifejezetten kéri.
Hogyan írjunk önéletrajzot, hogy biztos legyen a bejutásunk egy állásinterjúra?
Úgy érzed nem a megfelelő helyen dolgozol?
Minden nap egy szenvedés a munkahelyeden?
Blog