Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Etikai kódex

  •  Hírek
  • 2022-12-15 15:55:00
Az Eastjob nem csupán egy név, hanem értékrend, szolgáltatási színvonal, emberi magatartásnorma.

A 15 éve működő szervezet neve nem csupán egy cégnév, hanem azon értékek kerete, amely meghatározza működésünket

ETIKAI KÓDEX – EASTJOB

 

Az Eastjob nem csupán egy név, hanem értékrend, szolgáltatási színvonal, emberi magatartásnorma.

A 15 éve működő szervezet neve nem csupán egy cégnév, hanem azon értékek kerete, amely meghatározza működésünket

 

E      mint Etika, Elégedettség, Empátia, amely mutatja, hogy milyen normák szerint működünk. Mind az üzleti mind az emberi etika alapkritérium a működésben, kommunikációban. A cél az ügyfélelégedettség és a saját etikus keretek közötti támogatása, foglalkoztatása. Az emberi kapcsolatainkat és a kommunikációt átszövi az empátia.

 

A      mint Alaposság, Autonómia, Agilitás. Munkánkat mindig a legnagyobb körültekintéssel, pontosan végezzük, tiszteletben tartjuk az egyén döntési szabadságát és rugalmas megoldásokkal kezeljük a változó piaci környezetet.

 

S      mint Szorgalom, Siker, Segítségnyújtás. Feladatainkat kitartóan, szorgalommal, proaktív módon oldjuk meg, Mindig a sikerre törekszünk, de ez a siker soha nem öncélú. Hosszú távú kapcsolatokban gondolkodunk, erősségünk a lojalitás. Partnereinket, jelöltjeinket segítjük, ugyanúgy, mint adott esetben a saját kollégáinkat. Kiemelkedően fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás szerepe, amit betöltünk.

 

T      mint Tisztelet, Tradíció, Tudás. Tiszteljük ügyfeleinket, kollégáinkat, embertársainkat, nemzetünk társadalmi és kulturális hagyományait. Fontos szerepe van munkánk során a tudásnak, ennek érdekében egyrészt nem engedünk az alapelvárásainkból, ha új kollégát keresünk és folyamatosan fejlesztjük magunkat, folyamatainkat és szolgáltatásainkat.

 

J       mint Jóság, Jelen, Jövő. Minden esetben jóhiszeműen és jóindulattal, bizalmat szavazva kezdünk egy emberi kapcsolathoz. Jelenben dolgozunk, de a jövőt építjük.

 

O      mint Objektív, Okos, Önbecsülés. Minden egyes pillanatban munkánk során objektivitásra törekszünk. A modern „okos” megoldások és innovatív megoldások jellemzik munkánkat. Becsüljük magunkat, cégünket, eredményeiket.

 

B      mint Becsület, Bátorság, Büszkeség. Az élet minden területén becsületesek, tiszták, őszinték és egyenesek vagyunk. Bátran vállaljuk értékrendünket, küldetésünket, miszerint értéket teremtünk és adunk ebben a torz világban.  Büszkék vagyunk eredményeinkre, céljainkra, saját magunkra, tisztában vagyunk egyéni értékeinkkel, de fejlesztendő területeinkkel is. Leginkább büszkék vagyunk arra, hogy az Eastjob immár 15 éve eddig minden akadályt legyőző és működő szervezetéhez tartozunk. Hogy nem csak a szolgáltatásainkkal, hanem a foglalkoztatás során is bátran alkalmazzuk az innovatív megoldásokat, IT rendszereket, az atipikus foglalkoztatási formákat, 15 éve. Büszkén viseljük a Családbarát Munkahely címet!  Büszkén képviseljük a céget bárhol, nemcsak a szakmai, hanem magánéletben is, a fent leírt értékrend szerint élünk és cselekszünk.

 

Eastjob           Több mint egy cég. Az Eastjob Értékrend, Szakmaiság, Innováció

 

 

Megosztás
Blog