Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

A munkát a tőlünk megszokott, magas színvonalon végezzük tovább

  •  Blog
  • 2020-03-20 08:00:00
Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink!

Minden bizonnyal értesültek arról, hogy a koronavírus (COVID-19) miatt példátlan világjárványt élünk át.

Mély együttérzéssel gondolunk a járvány miatt szenvedő családokra világszerte, és reménykedünk a betegek gyors felépülésében.

Ugyanakkor szeretnénk biztosítani minden partnerünket arról, hogy az igényeknek megfelelően munkánkat megszakítás nélkül, a tőlünk megszokott magas színvonalon végezzük továbbra is.

Mivel számunkra is az emberélet és az egészség a legfontosabb érték, kollégáink és a Partnereink védelmében az alábbi intézkedéseket hoztunk:

- szigorú egészségügyi és biztonsági előírások betartása a személyes találkozások alkalmával,
- már egy hónapja lehetőség szerint, minden személyes kapcsolat mellőzése (skype és telefonos interjúkat és meetingeket tartunk),
- több, mint 10 éves távmunka tapasztalatunkkal a felmerülő kérdések megválaszolása, rendszerek kialakításának támogatása a célunk.

Hisszük, hogy a járvány terjedésének megelőzése közös érdek. Felelős magatartással, lehetőség szerint otthon maradással, egymásra történő odafigyeléssel megakadályozhatók a további fertőzések.
Hisszük, hogy ez hamarosan bekövetkezik.

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Eastjob csapata

 

Megosztás
Blog