Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Az Eastjob egy több mint 15 éves szakmai múltra visszatekintő exkluzív HR tanácsadó cég. Munkatársaink maximális szakmai felkészültsége mellett garantálunk Önnek gyors, pontos, és nem utolsó sorban magas színvonalú HR megoldásokat. Partnereink szervezeti kultúrájának, technológiai folyamatainak és működésének alapos megismerésével arra törekszünk, hogy személyre szabott szolgáltatásaink széles palettájával támogassuk őket. Büszkék vagyunk arra, hogy világszerte elismert multinacionális vállalatok stratégiai partnerei vagyunk, ezáltal kiemelkedő értéket teremtünk napjaink gyorsan változó munkaerőpiacán.

Kiss Krisztina

tulajdonos ügyvezető

Kiss Krisztina vagyok, az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt. tulajdonos ügyvezetője. Közgazdász diplomám mellé megszereztem a HR szakközgazdászi és a jogi szakoklevelet. A céget 2007-ben alapítottam itt Miskolcon 12 év vállalati gyakorlat után. A cég alapítása óta vezetés mellett a cég folyamatos fejlesztése a célom szakmai, technológiai és szervezeti oldalról. Ennek eredményeként az Eastjob országos céggé nőtte ki magát és nemzetközi piacról is kapunk megrendeléseket.

Mottóm: „Semmi nem történik magától. Mindenért meg kell küzdeni, és ehhez hit kell. Ahhoz pedig le kell rombolnunk az előítéleteink korlátját, ami nagy bátorságot igényel. Ahhoz hogy bátrak lehessünk, le kell győznünk a félelmünket”

 

Elérhetőségek:

e-mail: kiss.krisztina@eastjob.hu

telefon: +3620/8527726

​​

Szomolya Klára

vezető tanácsadó

Egerben az Eszterházy Károly Főiskolán végeztem történelem szakon. 12 év szakmai tapasztalattal rendelkezem fejvadászat, munkaerő közvetítés és sales területen. Jelenleg mint vezető tanácsadó látom el feladataimat, amelyek közé a fejvadászat, munkaerő közvetítés, a közvetítési üzletág fejlesztése, sales tevékenység, kiemelt partnerekkel való kapcsolattartás és a junior tanácsadók betanítása tartozik.

Mottóm: „Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.”

 

Elérhetőségek:

e-mail: klara.szomolya@eastjob.hu

telefon: +3620/8527727

Bénó-Cserny Helga

senior tanácsadó

A Miskolci Egyetemen végeztem közgazdászként emberi erőforrás menedzsment szakon. Az egyetem évei alatt egy coachinggal foglalkozó cégnél tölthettem el rövidebb időt, betekintést kapva a szakma elméleti alapjaiba. Az egyetem elvégzése után 5 évet a bankszektorban dolgoztam, kezdetben lakossági tanácsadással, majd kisvállalati hitelezéssel foglalkoztam. 2013. szeptemberében kerültem az Eastjob Személyzeti Tanácsadó céghez HR tanácsadóként. Jelenleg a tréning és személyzetfejlesztés területért vagyok felelős, emellett szerepet vállalok a munkaerő közvetítésben és toborzásban is.

Mottóm : „Utolsó pillanatig erősebbnek lenni, mint a helyzet, amelyet külső erők teremtenek meg körülöttünk. Lélekben nem adni fel semmit, nem engedni; ez a titok.” /Márai Sándor/

 

Elérhetőségek:

e-mail: helga.cserny@eastjob.hu

telefon: +3620/6101351

 

Blog