Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Fejvadászat

A fejvadász szolgáltatás egy olyan professzionális HR megoldás, amely segít megtalálni a legjobb jelölteket a legnehezebben betölthető pozíciókra. A fejvadászat nem egyszerű hirdetésen alapuló toborzás, hanem közvetlen megkeresés, amely során a fejvadászok a szakma legjobbjait szólítják meg, és győzik meg arról, hogy érdemes váltaniuk.

Az EastJob egy több mint 15 éves szakmai múltra visszatekintő exkluzív HR tanácsadó cég, amely fejvadász szolgáltatást nyújt a legkülönbözőbb iparágakban és szinteken legyen szó akár mérnöki, specialista, közép- vagy felsővezetői keresésről. Cégünk fejvadászai nemzetközi vállalatoknál szerzett tapasztalattal, modern eszközökkel és hatékony módszerekkel dolgoznak, hogy a leggyorsabban és a legmagasabb színvonalon találják meg a legmegfelelőbb jelölteket partnereink számára. Szakmai- és munkaerő piaci ismeretünk, tapasztalatunk, gyorsasággal, rugalmassággal, ügyfélközpontúsággal párosul, ami garancia arra, hogy mind pályázóink, mind vállalati partnereink, a lehető legjobb megoldást kapják igényeikre.

Ha Ön is szeretné igénybe venni cégünk fejvadász szolgáltatását, kérjen ajánlatot most, és vegye fel a kapcsolatot az EastJob szakértőivel!

Az EastJob nem csupán egy név, hanem értékrend, szolgáltatási színvonal, emberi magatartásnorma. Bízza ránk a fejvadászatot, és mi megtaláljuk Önnek a legjobb munkatársakat!   

 

Kapcsolat: info@eastjob.hu

 

Blog