Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

RPO / Toborzás kiszervezése

Nincs elég ideje, energiája, erőforrása a toborzással járó feladatokra?

Kis cégként nincs szükségük főállású toborzóra, de ha mégis fel kell venni valakit, akkor nincs, aki foglalkozzon a pozíciók betöltésével?

Rövid időn belül nagy bővülést terveznek és segítségre lenne szüksége a HR-nek?

A toborzás kiszervezése, vagy más néven RPO (Recruitment Process Outsourcing) egy olyan üzleti megoldás, amelyben egy vállalat átadja a toborzási folyamat egy részét vagy egészét egy külső szolgáltatónak, aki szakértelmet, technológiát és erőforrásokat biztosít a hatékony és minőségi toborzás érdekében.

Az RPO számos előnnyel jár a vállalatok számára, mint például:

  • Költséghatékonyság: Az RPO segít csökkenteni a toborzási költségeket, mivel partnereink csak a tényleges toborzással töltött órákért fizetnek, és nem kell fenntartaniuk állandó toborzó csapatot. Ha szükséges, tanácsadással, folyamat optimalizálással, új technológiákkal rövidítjük a folyamatot, így még több pénzt spórolva ügyfelünknek.
  • Minőség: Rendelkezünk a szükséges szakértelemmel, tapasztalattal és piaci ismerettel, hogy a legjobb tehetségeket szerezzük meg a vállalata számára.
  • Rugalmasság: Az RPO lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy rugalmasan alkalmazkodjanak a változó piaci és üzleti igényekhez, és skálázható toborzási megoldásokat alkalmazzanak. Az igényekhez mérten tudjuk gyorsan növelni vagy csökkenteni a toborzási kapacitást, és alkalmazkodni a szezonális, projektalapú vagy hosszú távú toborzási igényekhez.
  • Fókusz: Segítünk a vállalatoknak abban, hogy magasabb szintű stratégiai feladatokra tudjanak fókuszálni és a toborzási folyamat operatív részét szakembereinkre bízzák. Így a vállalatok időt, energiát és erőforrást takaríthatnak meg.

 

Ha Ön is érdeklődik a toborzás kiszervezése iránt, és szeretne többet megtudni az RPO előnyeiről, vegye fel velünk a kapcsolatot! Az EastJob egy több mint 15 éves szakmai múltra visszatekintő exkluzív HR tanácsadó cég, amely maximális szakmai felkészültsége mellett garantál Önnek gyors, pontos, és nem utolsó sorban magas színvonalú RPO megoldásokat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, szervezze ki hozzánk a toborzással járó fáradalmakat!

 

Kapcsolat: info@eastjob.hu

 

Blog