Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Új Eastjob szolgáltatási csomagok a jelöltélmény tükrében

  •  Blog
  • 2017-11-14 11:50:00
  • Magera Hajnalka
Napjainkban az élményalapú tapasztalat kiemelt jelentőséggel bír. Az ügyfélélmény mellett megjelent az ún. jelöltélmény, melynek lényege, hogy egy professzionális toborzási folyamat során kiemelten kell kezelni a jelölteket, függetlenül attól, hogy elnyerik a megpályázott munkakört, vagy sem.

Mindenki pozitív élményre vágyik, a munka világában is. Manapság nem csupán a felvett jelöltekkel kell érdemben foglalkoznunk, hanem az elutasított pályázókkal is, hiszen ez a réteg is igen jelentős véleményformáló erővel bír. Erre a céges HR csapatnak fel kell készülnie, érdemes képezni, coacholni őket, hogy az új kihívásokra jól tudjanak reagálni.

Ha a jelölt pozitív élményt kap az adott munkáltatótól és érzi, hogy törődnek vele, akkor másokat is bíztat arra, hogy jelentkezzenek a céghez, megosztja véleményét a közösségi média oldalain keresztül.  Ennek mérhető, kézzel fogható az eredménye, hiszen, ha a cégnek több követője lesz, és szívesen pályáznak hozzá a jelöltek, ezáltal még vonzóbb munkáltatóvá válik.

Természetesen az éremnek van másik oldala is, hiszen jogos elvárás, hogy a jelöltek is felkészültebbek legyenek, tudják magukat pozícionálni a munkaerő piacon, tisztában legyenek az erősségeikkel, és a cég által elvárt kompetenciákkal is. Tanácsadói munkánk során igyekszünk maximálisan támogatni a jelöltet az álláskeresés rögös útvesztőiben, hiszen az ő felkészültsége és sikeressége által leszünk mi is sikeresek. A jelöltekben millió kérdés merül fel magukkal, az önéletrajzukkal, a kialakítani kívánt imázsukkal, viselkedésükkel, a várható interjúval, a céggel kapcsolatban és még sorolhatnám, a lista végeláthatatlan.

A fenti igények hívták életre az új szolgáltatási csomagjainkat, melyeket 2017 decemberétől indítunk el.

Vállalunk egyéni interjú felkészítést magyarul és angolul, mely magában foglalja a személyes konzultációt, álláskeresési stratégiával kapcsolatos megbeszélést, önéletrajz elemzést, egyénre szabott fejlesztési javaslatokat, valamint a várható interjú kérdések áttekintését.

Akik bővített csomagunkat szeretnék igénybe venni, a fentiek mellett Linkedin profil elemzést, valamint hatékony kommunikációra, testbeszédre, öltözetre vonatkozó segítséget is kapnak.

Coaching csomagjaink egyéni és csoportos szinten is igénybe vehetők, mind magánszemélyeknek, mind pedig cégeknek. Életvezetési-, üzleti-, és felsővezetői coachingjaink során igazodunk a megrendelő igényeihez és úgy alakítjuk a szolgáltatásunkat, hogy a leghatékonyabb módszereket vessük be a fejlődés érdekében.

Hamarosan jövünk további részletekkel, figyeld az FB oldalunkat és a honlapunkat!

Hozzászólások
Megosztás
Blog