Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Legyen a munkád a szenvedélyed!

  •  Blog
  • 2017-07-26 06:20:00
  • Kiss Krisztina
Szeretem a munkám. Tényleg szeretem. Reggel, amikor már néha hajnali négykor vagy ötkor az első kávémat iszom, már bekapcsolom a gépet, és elkezdem azokat a feladatokat, amiket csendben, nyugalomban tudok csak megtenni, mert a napi nyüzsgés nem ad teret erre.

Sokszor észre sem veszem, úgy telik az idő, és bár sok a feladat, soha nem érzem tehernek. Néha teljesen beletemetkezem, olyannyira, hogy még feltöltődést is jelent a munkám számomra, ez kapcsol ki a mindennapi rohanásból. Megszűnik körülöttem a világ. Nem egyszerű emberekkel foglalkozni, nem tudunk mindig minden problémát megoldani, mégis amikor ez sikerül, igazi sikerélmény. Szeretem, amikor olyan emberekkel találkozom, akikre fel tudok nézni szakmailag, vagy emberileg. Mégsem ez az igazán nagy érték, hanem az, amikor valami újat kell építeni, alkotni. Teljesnek érzem magam a munkámban. Sikeresnek érzem magam a munkámban, még akkor is, ha ez az érzés nehezen jött el. A sok külső megerősítés, azok a szakmai és emberi elismerések fogadtatták el velem ezt a helyzetet, amit az elmúlt tíz évben kaptam. 
Hiszem, hogy egy teljes élet alapja egy olyan munkahely, ahol jól érezzük magunkat, ahol kiteljesedhetünk, ahol megélhetjük mindazt, amiről az előző sorokban beszéltem. 
Az életemet a munkámban arra tettem fel, hogy a magánéletemben példamutató, hiteles életemmel, a munkám során pedig a velem kapcsolatba kerülő emberek támogatásával mások is megtalálják ezt az érzést,amit én, hogy szevedélyük a munkájuk.

Megosztás
Blog