Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Személyreszabott állásajánlatokért regisztráljon adatbázisunkban, és legyen naprakész a legfrissebb állásainkból!

Lépjen kapcsolatba velünk és ismerkedjen meg széleskörű munkaügyi szolgáltatásainkkal az Ön cégére szabva!

Created by SoftMaster Kft.
© 2011

Outplacement

Az outplacement nem más, mint gondoskodó elbocsájtás, amely program nem csak az elbocsátottak számára lehet hasznos, hanem mind a munkáltatónak, mind a cégnél maradó alkalmazottak számára is.

Segítséget nyújt a munkavállalónak abban, hogy jó eséllyel induljon újra a munkaerő piaci versenyben. A munkáltató hitelessége nem szenved csorbát, megítélése a munkaerő piacon nem romlik. Erősíti a megmaradó munkavállalók lojalitását.

Az outplacement program igénybevételével elérhető célok:

A program tartalma, ütemezése

A program alapvetően három részre oszlik:

1. Általános tájékoztató mindenkinek
2. Egyénre szabott karrier tanácsadás
3. Írásos tájékoztató anyag

1. Általános tájékoztató mindenkinek

2. Egyénre szabott karrier tanácsadás

Az egyénre szabott személyes tanácsadás egy folyamat, amely alatt felmérjük az egyén kompetenciáit, segítünk Neki feldolgozni a helyzetet, kezelni a lelki problémákat, megtalálni számára a kiutat a krízisből. Jellemzően, (bár ez egyéntől is függ) ez egy egyszeri beszélgetéssel indul, majd egy folyamatos kapcsolattartássá alakul át mindaddig, amíg a munkavállaló el nem helyezkedik. Ez tartalma jogi és szakmai tanácsadást, egyénre szabott önéletrajz írási technikát, álláskeresési technikát, interjúra felkészítést, próbainterjúkat, esetleg karrier tanácsadást.

3. Írásos tájékoztató anyag

Az írásos anyag tartalmazza

A program kiegészíthető jogi tanácsadással a munkáltató és a munkavállaló részére. A munkáltató igénye szerint meghatározzuk a folyamatot, elkészítjük az írásos dokumentációját az intézkedésnek, értesítéseket, munkaviszony megszüntetésre vonatkozó iratokat, levezényeljük az egész folyamatot.

Miskolc, 2009. május 11.

Kiss Krisztina/Eastjob

Felhasználónév:

Jelszó: