Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Munkaadóknak

Az emberi erőforrás tényező a szervezetek egyik legértékesebb vagyona. Az emberi erőforrással gazdálkodni kell. A jó embereket nem elég megszerezni, meg is kell tudni tartani Őket. Ehhez mindenképp szükséges a szervezeten belül az emberközpontú HR funkciók kialakítása, a vállalat stratégiai céljainak megfelelő HR stratégia kialakítása, operatív programokkal történő alátámasztása.

Cégünket azért hívtuk életre, hogy a régióban jelenlévő cégek munkaerővel, munkaerő gazdálkodással kapcsolatos tevékenységét támogassuk. Ennek érdekében nemcsak a munkaerő megszerzésében tudunk hathatós segítséget nyújtani partnereinknek, hanem abban is, hogy a "megszerzett" munkavállalót képes legyen meg is tartani a cég.

Fő tevékenységünk a munkaerő közvetítés, amely során az Ön igényeinek, elvárásainak leginkább megfelelő jelöltet kutatjuk fel különböző csatornákon keresztül, majd előszűrés után mutatjuk be a legjobb jelölteket. A szűrés során elsősorban interjúkra támaszkodunk, ugyanakkor igény szerint munkánkat grafológus és pszichológus szakember támogatásával végezzük. Támogatjuk Önt a kiválasztás és a beillesztés folyamatában is. Folyamatosan kapcsolatot tartunk Önnel és a jelöltekkel annak érdekében, hogy a lehető legjobban tudjon beilleszkedni a jelölt az adott munkakörbe, szervezeti kultúrába. Célunk az, hogy mind a szervezet, mind a munkavállaló elégedett legyen a választásával és hosszú távú együttműködés jöjjön létre köztük.

  • Partnereink munkáját támogatni tudjuk abban, hogy igény szerint kialakítjuk a hatályos jogszabályoknak megfelelő munkaügyi dokumentációt, személyügyi nyilvántartási rendszert.
  • Szakmai hátterünk lehetővé teszi, hogy ki tudjuk alakítani a szervezetek testre szabott, emberi erőforrás gazdálkodással kapcsolatos belső szabályzatait, rendszereit, folyamatait.
  • Igény szerint támogatni tudjuk partnereinket a munkakörök kialakításában, változtatásában, értékelésében.
  • Javaslatot tudunk tenni a szervezet számára az egyedi igényeknek megfelelően kialakított teljesítményértékelési és motivációs rendszer kialakításában, esetlegesen a cafeteria rendszer kidolgozásában is.
  • Támogatást tudunk nyújtani a személyzet fejlesztési igények kidolgozásában, a szükséges képzések meghatározásában, személyre szabott karriertervek kidolgozásában. Szükség esetén outplacement és inplacement programok kidolgozásában, lebonyolításában is segítséget tudunk nyújtani.

 

Kedves érdeklődő! Amennyiben bármilyen tevékenységünkkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást szeretne kapni, kérem, keressen meg minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén, állunk rendelkezésére!

 

 

Blog