Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Innováció, mint a siker kulcsa

  •  Blog
  • 2017-11-29 16:45:00
  • dr. Csóré Éva
2017.11.23-án tartottuk, immáron hagyományosnak számító évzáró HR Klubunkat a felsőzsolcai Pokol Csárdában. A téma a szervezetfejlesztés volt, azonban meglepetésekben is bővelkedett az este, hiszen aki nyomon követte őszi bejegyzéseinket, láthatta, hogy nagy dolog történik az Eastjob életében, ugyanis 10. születésnapját ünnepli a cég.

A rendezvényt a Florázs elnevezésű formáció csellójátéka nyitotta meg. A két tehetséges fiatal (egyikük büszke édesapja az Eastjob tagja) meglepetést is tartogatott, záró darabjuk ugyanis a Happy Birthday klasszikusa volt.

Az est Pálinkás Ágnes, a Johnson Electric HR vezetőjének a prezentációjával kezdődött a szervezetfejlesztésről. A 2016-os nyár folyamán volt szerencséje a csapatnak együtt dolgozni vele, az akkor szerzett élményeket, tapasztalatokat osztotta meg a résztvevőkkel. Arról beszélt, mi lehet egy szervezet sikerének titka, mi lehet az Eastjob sikerének a titka.

Ezt követően Szomolya Klára visszaemlékezése következett az Eastjob elmúlt 10 évéről.  Elmondta, hogy már 2008-ban felfigyelt a cégre - amikor ő még egy másik vállalatnál dolgozott -, majd 2009-ben elsőént csatlakozott Krisztinához, mint tanácsadó. Kiemelte, hogy lehetősége volt több izgalmas projektben is részt venni, pl. részese lehetett egy gyáráttelepítésnek, amelynek során 100 szellemi pozíció került betöltésre; illetve komoly sikerként élte meg azt is, hogy három zöldmezős beruházás esetében stratégiai partnerként volt jelen az Eastjob, támogatva a céget már az első lépéseknél. Büszkeséggel tölti el az is, hogy 2010 óta értékesítési tevékenységet sem szükséges folytatni, hiszen egyre ismertebb és elismertebb az Eastjob, így a partnerek találják meg különböző megbízásokkal.

Klára ismertette, hogy a 2007-es induláshoz képest az Eastjob szolgáltatási területe jelentősen kiterjedt, ugyanis 2016-tól a szellemi munkaerőn túl már a fizikai munkaerő közvetítés is elindult. Ezen kívül új üzletágként teret kapott a tréning és a coaching terület, valamint a kiszervezett komplex on-site szolgáltatás is.  

Miben látja a siker kulcsát? Abban, hogy Krisztina erős, önállóan dolgozni tudó és akaró embereket állított a csapatba, akik maximalisták mind önmagukkal, mind munkájukkal szemben, valamint odafigyelnek a jelöltek és a partnerek igényeire.

Az este hivatalos részének lezárásaként Kiss Krisztina megköszönte a jelen lévőknek az elmúlt 10 évet, és a cég felé irányuló bizalmat. Elmondta, hogy szeretne a kihívásoknak és a mindenkor fennálló piaci igényeknek a jövőben is megfelelni. Ehhez persze szükség van a folyamatos fejlődésre, újdonságok bevezetésére, arra, hogy mindig minden és mindenki a helyén legyen adott pillanatban.

Végül az Eastjob csapattagokról láthattunk néhány perces képösszeállítást, miközben megérkezett a szülinapi torta 10 gyertyával és tűzijátékokkal, majd vacsorával és a vendégek kötetlen beszélgetésével zárult a rendezvény.

Reméljük, mindenki jól érezte magát. Jövőre folytatjuk!

Hozzászólások
Megosztás
Blog