Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt., ahogyan a korábbi években, 2018-ban is támogatóként képviseltette magát a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezésre került Múzsa Díj díjátadó ünnepségén.
Az alábbi cikkben összegyűjtöttük cafeteria esetén milyen elemekből választhatnak a munkavállalók és a munkaadók 2018-ban.
Azt, hogy az évben mely szombati napokon kell dolgoznunk, és ezért cserében mikor jár nekünk pihenőnap, és azzal együtt hosszú hétvége, azt a nemzetgazdasági miniszter dönti el, és minden évben közzéteszi a Magyar Közlönyben.
November végén az Eastjob munkatársaiként a miskolci Lévay József Református Gimnáziumban jártunk.
2017.11.23-án tartottuk, immáron hagyományosnak számító évzáró HR Klubunkat a felsőzsolcai Pokol Csárdában. A téma a szervezetfejlesztés volt, azonban meglepetésekben is bővelkedett az este, hiszen aki nyomon követte őszi bejegyzéseinket, láthatta, hogy nagy dolog történik az Eastjob életében, ugyanis 10. születésnapját ünnepli a cég.
Kiss Kriszta megalapította az EastJob-ot egy társával együtt 10 évvel ezelőtt.
Napjainkban az élményalapú tapasztalat kiemelt jelentőséggel bír. Az ügyfélélmény mellett megjelent az ún. jelöltélmény, melynek lényege, hogy egy professzionális toborzási folyamat során kiemelten kell kezelni a jelölteket, függetlenül attól, hogy elnyerik a megpályázott munkakört, vagy sem.
A kerek évszámok jelentőséggel bírnak életünkben. A 10., 20., 30., 40., 50. születésnapok, évfordulók stb. Megállunk, értékeljünk mindazt, amit addig tettünk vagy nem tettünk meg. Az utóbbi napokban engem is elért ez az érzés. 10 éves az Eastjob, amely cégnek egyik megálmodója vagyok. Egyik, mert 10 évvel ezelőtt nem egyedül kezdtem el, hanem volt egy társam, aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre.
Elgondolkodtam a minap az egyik Facebook hirdetésünk által kiváltott reakciókon, hogy az emberek vajon miért reagálnak ilyen szélsőségesen egy egyszerű álláshirdetésre.
„Addig örülj, amíg tanulsz” szól a mondás, amit már annyiszor hallottam. Manapság nem is gondolnánk, milyen nehéz jövő vár egy mai diákra.
A Világgazdasági Fórum 2004 óta minden évben elkészíti a világ országainak versenyképességi rangsorát a versenyképességi index segítségével. Az index 12 pillérből épül fel, melyek között a munkaerőpiacok hatékonysága is szerepel. Az egyes országok munkaerőpiacainak működése tehát nagymértékben hozzájárul az adott ország versenyképességéhez. De mitől lesz versenyképes egy munkaerőpiac?
Létünk alapja az új ismeretek szerzése, minél többet tudunk a világról, a körülöttünk lévő dolgokról, minél szélesebb látókörrel bírunk, minél több tudásanyagot birtoklunk, annál értékesebbé válunk.
Szeretem a munkám. Tényleg szeretem. Reggel, amikor már néha hajnali négykor vagy ötkor az első kávémat iszom, már bekapcsolom a gépet, és elkezdem azokat a feladatokat, amiket csendben, nyugalomban tudok csak megtenni, mert a napi nyüzsgés nem ad teret erre.
Mai írásunkban arra próbáljuk megtalálni a választ, milyen az ideális pályakezdő. Kik azok a fiatalok, akik az iskola elvégzése után magabiztosan vághatnak neki az álláskeresésnek.
A Borsod Online szerkesztőségi vendége volt kedden déltől Kiss Krisztina, az EastJob Személyzeti Tanácsadó Bt. cégvezető tulajdonosa. A munkaerő-piaci szakember a következő témákban várta a kérdéseket: munkaerő piaci helyzetkép, álláskereséssel kapcsolatos témák, önéletrajzírás, interjú technika, pályaorientáció, pályaválasztás, önismeret, önfejlesztés, képzés, és minden, ami vállalati oldalról HR-es téma.
Mind vezetői, mind HR szakmai munkám során az egyik legnehezebb és leghangsúlyosabb feladat a csapatépítés és összetartás. Ahhoz, hogy egy csapat funkcionálisan jól tudjon együtt működni, megfelelő, a csapatba jól illeszkedő tagoknak kell együtt dolgozni.
Előre bocsátom, nem célom állást foglalni sem amellett, hogy maradjunk otthon három évig a gyermekünkkel, sem amellett, hogy fél éves korában térjünk vissza a munkaerő piacra. Csupán egy lehetőséget szeretnék bemutatni, illetve saját tapasztalataimat szeretném megosztani.
A coaching-nak számos fajtája vált népszerűvé az elmúlt években. A business coaching során valamilyen üzleti nehézség megoldásán dolgozunk, az executing coaching esetén célzottan felsővezetőket támogatunk, life coaching-nál pedig általános, mindennapi életvezetési problémák miatt keresik fel a szakembert.
Május 23-án megtartottuk az idei első HR klubunkat, amit immáron 6. éve rendezünk meg, akár évente több alkalommal is. A mostani téma a fejlesztés, képzés, tréning és coaching volt.
Annyiszor jött velem szembe ez a téma az utóbbi időben, és annyi barátom kérdezte tőlem, mint HR tanácsadótól, hogy nincs-e egy jó ajánlatom, mert mindenképp szeretnének váltani a munkahelyükről, hogy gondoltam, időszerű erről beszélni.
Blog