Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Az Eastjob iroda ünnepi nyitvatartása az alábbi:
A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a gazdaságban lassulás érezhető. Míg egyesek maximum egy enyhe visszaesésre számítanak, mások már a válság első jeleiről beszélnek.
Minden munka más, nincs két egyforma. Különböző feltételeket vállalunk és fogadunk el egy szerződés aláírásával. Az összes szakmának megvan az előnye és a hátránya, személyfüggő, hogy az állást kereső vagy váltani szándékozó melyiket részesíti előnyben.
Ha még nem voltál állásbörzén, azért, ha pedig már voltál ilyen rendezvényen, akkor pedig azért érdemes az alábbi jótanácsokat elolvasni és megfogadni, főleg akkor, ha eddig sikertelennek érezted a börzén való állásvadászatot, vagy önmagad eladni a leendő munkáltatónak.
Május 25-én, szombaton több mint 300 résztvevő futott a Népkertben a Népkertért.
A jó munkavállaló tökéletesen tisztában van saját értékeivel.
Pár évvel ezelőtt egy munkavállaló egy céghez való belépésekor a munkaüggyel találkozott. Mára ezt a helyet átvette a humán erőforrás menedzsment, a HR. Hogy ez miben különbözik az egykori munkaügytől, arról Kiss Krisztinát, az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt. ügyvezetőjét kérdeztük.
Mire figyeljünk a szerződés aláírásakor?
Milyen platformokon érdemes keresgélnünk?
Nem csupán álláshirdetésekre érdemes pályáznunk.
Mitől leszünk sikeresek egy állásinterjún?
Mi az oka annak, ha nem minket választanak?
Ha megírtuk az önéletrajzunkat, érdemes motivációs levelet is csatolni a pályázatunkhoz. Illetve előfordulhat az is, hogy a munkáltató kifejezetten kéri.
Hogyan írjunk önéletrajzot, hogy biztos legyen a bejutásunk egy állásinterjúra?
Úgy érzed nem a megfelelő helyen dolgozol?
Minden nap egy szenvedés a munkahelyeden?
A Miskolci Múzsa Díj kulturáis elismerés, amelyet minden évben a magyar kultúra napjához kapcsolódva adnak át a díjazottnak az odaítélését követő évben.
A tavalyi év végén született megállapodás értelmében a minimálbér összege 2019. január 1-jétől 149 ezer forintra, míg a garantált bérminimum összege 195 ezer forintra nőtt.
Átléptünk a 2019-es évbe, így arra gondoltunk, felütjük a naptárat, és készítünk egy összesítést arról, mikor kell az évben szombati napokon dolgoznunk, cserében mennyi hosszúhétvégét kapunk.
1st Line Consulting által engedélyeztetett képzés az Eastjob partnercégével együttműködve

Készen állsz?

Képviselj minőségi szemléletmódot!
Komoly tervezési feladat vár a cégekre a cafeteria átalakítása miatt
1st Line Consulting által engedélyezett képzés az Eastjob partnercégével együttműködve

Készen állsz?
Képviselj minőségi szemléletmódot!
21 éves lány vagyok. Egerben tanulok az Eszterházy Károly Egyetemen. Jelenleg az Eastjob-nál végzem a gyakorlatomat.
A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben, amikor égető gond a megfelelő munkavállalók megtalálása minőségben és mennyiségben egyaránt, felértékelőik minden egyes ember. Bár elmondható, hogy a nők foglalkoztatása szinte minden szegmensben és szinten alul marad a férfiakhoz képest, mégis egyre több cég törekszik arra, hogy a nők aránya növekedjen szervezeten belül.
Blog