Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
A tavalyi év végén született megállapodás értelmében a minimálbér összege 2019. január 1-jétől 149 ezer forintra, míg a garantált bérminimum összege 195 ezer forintra nőtt.
Átléptünk a 2019-es évbe, így arra gondoltunk, felütjük a naptárat, és készítünk egy összesítést arról, mikor kell az évben szombati napokon dolgoznunk, cserében mennyi hosszúhétvégét kapunk.
1st Line Consulting által engedélyeztetett képzés az Eastjob partnercégével együttműködve

Készen állsz?

Képviselj minőségi szemléletmódot!
Komoly tervezési feladat vár a cégekre a cafeteria átalakítása miatt
1st Line Consulting által engedélyezett képzés az Eastjob partnercégével együttműködve

Készen állsz?
Képviselj minőségi szemléletmódot!
21 éves lány vagyok. Egerben tanulok az Eszterházy Károly Egyetemen. Jelenleg az Eastjob-nál végzem a gyakorlatomat.
A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben, amikor égető gond a megfelelő munkavállalók megtalálása minőségben és mennyiségben egyaránt, felértékelőik minden egyes ember. Bár elmondható, hogy a nők foglalkoztatása szinte minden szegmensben és szinten alul marad a férfiakhoz képest, mégis egyre több cég törekszik arra, hogy a nők aránya növekedjen szervezeten belül.
Az Eastjob Személyzeti Tanácsadó Bt., ahogyan a korábbi években, 2018-ban is támogatóként képviseltette magát a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezésre került Múzsa Díj díjátadó ünnepségén.
Az alábbi cikkben összegyűjtöttük cafeteria esetén milyen elemekből választhatnak a munkavállalók és a munkaadók 2018-ban.
Azt, hogy az évben mely szombati napokon kell dolgoznunk, és ezért cserében mikor jár nekünk pihenőnap, és azzal együtt hosszú hétvége, azt a nemzetgazdasági miniszter dönti el, és minden évben közzéteszi a Magyar Közlönyben.
November végén az Eastjob munkatársaiként a miskolci Lévay József Református Gimnáziumban jártunk.
2017.11.23-án tartottuk, immáron hagyományosnak számító évzáró HR Klubunkat a felsőzsolcai Pokol Csárdában. A téma a szervezetfejlesztés volt, azonban meglepetésekben is bővelkedett az este, hiszen aki nyomon követte őszi bejegyzéseinket, láthatta, hogy nagy dolog történik az Eastjob életében, ugyanis 10. születésnapját ünnepli a cég.
Kiss Kriszta megalapította az EastJob-ot egy társával együtt 10 évvel ezelőtt.
Napjainkban az élményalapú tapasztalat kiemelt jelentőséggel bír. Az ügyfélélmény mellett megjelent az ún. jelöltélmény, melynek lényege, hogy egy professzionális toborzási folyamat során kiemelten kell kezelni a jelölteket, függetlenül attól, hogy elnyerik a megpályázott munkakört, vagy sem.
A kerek évszámok jelentőséggel bírnak életünkben. A 10., 20., 30., 40., 50. születésnapok, évfordulók stb. Megállunk, értékeljünk mindazt, amit addig tettünk vagy nem tettünk meg. Az utóbbi napokban engem is elért ez az érzés. 10 éves az Eastjob, amely cégnek egyik megálmodója vagyok. Egyik, mert 10 évvel ezelőtt nem egyedül kezdtem el, hanem volt egy társam, aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre.
Elgondolkodtam a minap az egyik Facebook hirdetésünk által kiváltott reakciókon, hogy az emberek vajon miért reagálnak ilyen szélsőségesen egy egyszerű álláshirdetésre.
„Addig örülj, amíg tanulsz” szól a mondás, amit már annyiszor hallottam. Manapság nem is gondolnánk, milyen nehéz jövő vár egy mai diákra.
A Világgazdasági Fórum 2004 óta minden évben elkészíti a világ országainak versenyképességi rangsorát a versenyképességi index segítségével. Az index 12 pillérből épül fel, melyek között a munkaerőpiacok hatékonysága is szerepel. Az egyes országok munkaerőpiacainak működése tehát nagymértékben hozzájárul az adott ország versenyképességéhez. De mitől lesz versenyképes egy munkaerőpiac?
Létünk alapja az új ismeretek szerzése, minél többet tudunk a világról, a körülöttünk lévő dolgokról, minél szélesebb látókörrel bírunk, minél több tudásanyagot birtoklunk, annál értékesebbé válunk.
Szeretem a munkám. Tényleg szeretem. Reggel, amikor már néha hajnali négykor vagy ötkor az első kávémat iszom, már bekapcsolom a gépet, és elkezdem azokat a feladatokat, amiket csendben, nyugalomban tudok csak megtenni, mert a napi nyüzsgés nem ad teret erre.
Blog